Povestea Noastra

Nohea este un brand Romanesc creat din pasiune si dragoste pentru natura. Noi credem ca aromele ne definesc starea de spirit si declanseaza amintiri frumoase. Ne conectam cu aroma, intelegem si apreciem existenta acesteia.

La noi, frumusetea vine din natura ! Folosim numai ceruri 100% naturale in produsele pe care le fabricam in totalitate manual cu o grija si pasiune aparte.
Uleiurile esentiale pe care le folosim sunt de o calitate superioara iar parfumantele noastre sunt create de laboratoare din Marea Britanie, certificate IFRA si considerate non toxice pentru mediul inconjurator, animale si oameni. Parfumantele sunt folosite in industria cosmetica si mai nou in produsele Nohea. Ceara pe care o folosim este 100% naturala si / sau certificata organic.
Fiecare lumanare contine uleiuri esentiale si parfumante in proportie de 15-20% cu o raza de parfumare uimitoare intre 35 si 60mtr2. In produsele noastre folosim uleiuri esentiale cu efecte terapeutice dovedite ce ajuta la ameliorarea stresului, anxietatii,  favorizeaza relaxarea si concentrarea. In timpul arderii, lumanarile naturale elibereaza ioni negativi ce ajuta la purificarea aerului din incaperi.

Produselor Nohea contin uleiuri ce ajuta la eliminarea mirosurile neplacute din incaperi cu pana la 92%.

Pentru distribuitori sau comenzi in cantitati mari va rugam sa ne cotactati pe adresa de e-mail: office@nohea.ro